Vi och våra sociala medier

Jag begriper mig ju inte riktigt på det där med “kortisar”, så jag har varken Twitter eller Instagram. Fast just nu tänkte jag fatta mig kort och bara skriva om Expressens helt underbara historia om kvinnan som hittade en lapp på anslagstavlan, laddade upp den på Facebook – och åstadkom EN VIRAL SUCCÉ! 🙆

Jag har varken Twitter eller Instagram. Därför går jag runt på gatorna och ropar till slumpmässigt folk vad jag äter, vad jag dricker, hur jag har det hemma mm mm. Det är trots allt viktigt att bygga nätverk. Hittills har jag tre följare. En är tydligen läkare, dom andra poliser.

PS: Det är INTE jag som har skrivit lappen. 😉

3 reaktioner på ”Vi och våra sociala medier

  1. Jag älskade också den lappen!

    Nej, kortisar har jag svårt för, så Twitter går bort. Tycker egentligen att även Facebook är för snuttifierat, men tillräckligt många av familj och vänner använder det för sina nyheter så jag har det ändå. Det är extremt sällan jag skriver något där om mig själv, utan jag tar bara in andra personers bidrag.

    Någorlunda civiliserade diskussioner tycker jag om, så man får leta upp ställen där sådant fortfarande pågår. De finns!

    Gilla

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.