SÖKES: Tips om ENKEL (och gratis!) WordPress-mall.

UPPDATERING 2: Tack vare WordPress support fick jag hjälp att få till en menyändring (i gamla redigeraren)! 😁 Återstår bara redigeringsjobb efter mallbytet…

Jag kan inte längre editera menyn! 😖
Möjligen kan det bero på att mallen är antik: Jag har haft den sen jag startade, och det är länge sen man plockade bort den från listan över mallar. Jag är nämligen inte ett smack intresserad av lustiga funktioner man kan leka med för att ”vidareutveckla” sidan. Jag vill bara helt stillsamt skriva in min text, lägga in bilder – klart! (Lika envis som mallen, märker jag.)

Så nu har jag djärvt och oförväget (inte!) dykt ner i mall-havet för att kolla alternativ – jag som är så usel simmare! Jag vill alltså ha en snorenkel mall, där jag lägger in text, bilder, youtubesnuttar. En överbild, helst inte bautastor, och en liten högerspalt, det räcker för mig, förnöjsam som jag är. (Och inte så gammal att jag riskerar att snart behöva byta igen.)

Sen vill jag helst ha svart text på vit botten (inte elegant(?) gråad, som nu), för det klarar mina gamla ögon bäst. Och jag är inte speciellt förtjust i nuvarande menys platskrävande VERSALER. Men sånt här kanske går att ändra i moderna mallar, vad vet jag?

/Svar till sign ”Oteknisk o tacksam för tips”

PS: Om jag skulle försvinna härifrån ett tag, beror det alltså på att den 🤬 mallen har slängt ut mig och jag måste invänta hjälp.

3 reaktioner på ”SÖKES: Tips om ENKEL (och gratis!) WordPress-mall.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.