Igår var det sommar!

Syrenen är lååångsamt på väg. Fast hästen gömmer sig bakom laggårn.

Vi fick fint besök av grannens höns. (Som inte riktigt förstod vad VI hade där att göra…)

Och getingfällan är apterad! Vi åt middag på balkongen – livet lekte.

Imorse var dynorna dyblöta 😦

Så det var väl det, då!

2 reaktioner på ”Igår var det sommar!

 1. Vilka vackra bilder! Och många, många tack för din fina kommentar inne hos mig! Du anar inte vad glad jag blev! Tack!

  När jag kikar igenom din blogg, läser jag med nöje dina inlägg om forna Östtyskland. 🙂 Jag har också en hel del minnen då mina föräldrar är ungrare från fd Jugoslavien. Och många gånger tog vi öst-vägen ner om somrarna. Men slutade efter ett antal tråkiga händelser involverande kroppsvisitation av höggravid mamma som väntade mina tvillingsyskon…

  Kram

  Gilla

  1. Tack! Kul att man kan ta bilder så enkelt med mobil, jag som aldrig ägt nån kamera. 🙂

   Ja, det hände mkt olustigt i gamla DDR. Jag (som aldrig minns namn…) har försökt rekonstruera vilken övergång vi åkte, men minns bara att vi på slutet fick åka jättelänge längs med ett urfult staket med ”ryssbaracker” bakom, f a komma fram till ”rätt” övergång in till Västberlin för oss utlänningar. O så minns jag Hitlers vägar med betongplattorna; kadunk kadunk kadunk… 😉

   Gilla

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.