Jag är Du – Du är Jag

Jag får veckobrev med tankar och tips från  svenskimago.com .  (Reklam? Jajamensan, men helt obetald! 🙂 ) Den här gången handlade det – som ofta – om att det är möjligt att lära sig konsten att kommunicera så att det inte bara blir prat utan riktig kontakt. Fast det är svårt, mycket svårt. 

Och så fick jag länk till en film om hur vi alla hör ihop – ibland på VÄLDIGT oväntade sätt.

Snopet för alla rasister, säger jag bara…

An open world begins with an open mind
You have more in common with the world than you think

2 reaktioner på ”Jag är Du – Du är Jag

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.