Hur korkad kan man bli? Och varför?

I min ständiga önskan att vilja FÖRSTÅ så mycket jag kan bestämmer jag mig för att kolla några av de budskap en (fd) bekanting flitigt vidarebefordrar på Facebook.

Jag börjar (förstås) med videon ”Vad alla behöver veta i kommande månader och år!!!” med David Icke, som jag känner till från en bok jag läst och skrivit om. Han har i 25 år undersökt vem och vad som egentligen styr världen och kommit fram till att det är onda rymdödlor från fjärde eller femte dimensionen, som nästlade sig in i mänskligheten för tusentals år sen. Flera av världens ledare har ödle-genen, exempelvis Georg Bush (båda två), Henry Kissinger, Beyoncé och drottning Elisabeth II. Vi uppfattar dem som människor, men ibland lyser deras onda ödleögon igenom och huden skiftar till grönt. Och rationellt tänkande är enligt Icke en lögn, en del av illusionen.

Det låter ju spännande, men i videon ser man bara människor som går och går på gator medan en röst talar om hur den onda makteliten har tagit makten över alla människor och alla länder, men vad vi skulle göra åt det begrep jag inte riktigt.
(Jag vet, för korkad!).

Det jag uppfattade var att vi skulle vara olydiga och inte kasta ut vår gasspis när ”dom” kräver det. Fast jag har ingen gasspis så jag kan inte vara olydig på det sättet. Tydligen har ”dom” gjort oss helt beroende av el (istället för gas och fossila bränslen). Och TÄNK då hur utlämnade vi är om ”dom” stänger av den! Och det stämmer ju faktiskt.

Fast – varför i all världen skulle ”dom” som har makten över hela världen stänga av strömmen så att allt slutar funka? 🤔
Det är jag för korkad för att begripa.

Nytt försök: En kvinna har tvekat i månader om att lägga ut information på FB eftersom hon (helt klokt) lovat sig själv att aldrig lägga ut något när hon är upprörd. Men nu går det inte längre att tiga! för Vampyrerna lurar! Stackars föräldrar! De tränger in till kvinnor mitt i förlossningsarbetet för att samla in navelsträngsblod. Under värkarbetet tvingar de föräldrarna att skriva på ett oetiskt papper, under krystningarna stressar de runt i rummet, stör och skramlar. Sen drar de och sliter i navelsträngen och vägrar att stänga av sin starka lampa. Fruktansvärt!

”Do your research” säger dom i Amerika, så jag googlar på ”navelsträngsblod” och på Sahlgrenska hittar jag information om Nationella navelsträngsblodbanken, översatt till 12 språk:

Navelsträngsblodet innehåller unika stamceller som används för att bota svåra sjukdomar som till exempel blodcancer, medfödda blod- och immunbristsjukdomar och genetiska sjukdomar. Det som samlas in är blodet som finns kvar i moderkakan efter det att barnet är fött och navelsträngen har klippts.

Vill du donera ditt barns navelsträngsblod är du välkommen att tala med din barnmorska på mödravårdscentralen eller med barnmorskan när du anländer till förlossningen. Inför donationen behöver du fylla i en hälsodeklaration. Donationen är frivillig och det krävs att båda föräldrarna ger skriftligt samtycke till donation.

Det var över 40 år sen jag födde barn senast, men jag skulle nog ha tyckt att detta låter behjärtansvärt och skrivit på (fast inte just under krystvärkarna).
Så korkad är jag.

På nästa video talar en verkligt upprörd kvinna på ett möte i Sverige. Hon är sjuksköterska och ser tomma sjukhus! Men det värsta är ändå biverkningar hos de gamla som vaccinerats: hjärtsvikt, hudsjukdomar, lungödem. De har fått tre sprutor och de dör! Man skyller på att de är gamla o skruttiga, men stänger av fungerande människor så att de blir helt dementa och varken kan tala eller göra något annat. Sprutan gör dom till en sorts robotar, som inte längre kan tänka själva. Och dom dör som flugor, ”så många sjuka har jag aldrig sett på en och samma gång!”

Fast – sjukhusen var ju tomma? Korkad igen…

Jag lyssnar och tycker att tanken på att bli omhändertagen av en ovaccinerad sköterska känns väldigt oroväckande.

Men DÄR fick jag ändå en förklaring till min oerhörda dumhet: Jag är 70+, min man 80+ och när pandemin började var han nyopererad för cancer. Han hade fått tider för cellgiftsbehandlingar, som vi ställde in eftersom smittan just då tog sig in på sjukhuset. Då hamnade han i riskgrupp 1 och jag fick hänga med, eftersom vi bor ihop. Vi har alltså varit tidiga med vaccineringen – utan att begripa att det var ett övergrepp på oss gamla människor, vi tyckte bara helt enfaldigt att allt fungerade alldeles utmärkt. Och nu är det ett tag sen vi fick tredje sprutan.

Så hur har de här två gamlingarna reagerat på den? Döda tror jag inte vi är och människor svarar när vi pratar med dem, så det talet verkar också funka.

Men vi måste alltså ha blivit så senila att vi inte kan tänka själva längre. Utan att vi ens begriper det! Vi sitter här så förnöjsamt, läser böcker, bloggar, diskuterar. Utan att fatta hur korkade vi i själva verket är…

Fattar ni? Eller – Har ni också fått tredje dosen?

7 reaktioner på ”Hur korkad kan man bli? Och varför?

  1. Jag älskar när du grottar ner sig i samma saker som jag fastnar vid när jag hänger på nätet. Går det ens att förstå dessa människor? Fast dom tycker att vi är lurade. Det går inget.

    Gilla

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.