Om människans oemotståndliga(?) längtan att TRO, även mot bättre vetande

Minns ni Pizzagate?
Det var en av de konspirationsteorier som började spridas under presidentvalskampanjen i USA 2016. Enligt den hade läckta email från Hillary Clintons kampanjchef innehållit kodade meddelanden om barnsexhandel, och pizzarestaurangen Comet Ping Pong i Washington D.C pekades ut som en mötesplats för pedofiler.

Restaurangägaren hade skänkt kampanjpengar till Demokratiska partiet och nu påstods att en pedofilring (av demokrater, förstås!) höll bortrövade barn fångna i restaurangkällaren för att missbruka (kanske även mörda och äta upp) dem.

Pizzagate demonstration Becker (CC BY 2.0) via Wikimedia Commons

Ett ”bevis” för detta var en bild från restaurangen där en man bar en t-shirt med texten I❤️ L’Enfant. (”Enfant” betyder mycket riktigt ”barn” på franska, men tröjan var reklam för en restaurant vid namn ”L’Enfant”.)

Ett annat ”bevis” var att pizzarestaurangen inte var öppen kl 12 på dagen. Demonstranterna utanför ansåg att detta var onormalt för en pizzarestaurang och krävde en förklaring.

Framför allt krävde de en ordentlig polisutredning av vad som egentligen pågick i restaurangens källare. Det hjälpte inte att ägaren bjöd in demonstranterna för att själva se att det inte fanns någon källare.

Hade det kanske hjälpt om de fått sin polisutredning? kan man undra.

Nej, faktiskt inte, visar det sig. För i december 2016 begav sig en av de mest hängivna Pizzagate-troende iväg för att rädda de inspärrade barnen, beväpnad med bl a automatkarbin. I bilen på väg dit spelade han in en video där han tog avsked av sina barn och sin familj. Han var medveten om att några människor kunde komma att dö, kanske även han själv, men kände sig ändå tvungen att rädda de stackars barnen i källaren.

Väl framme gick han med sin automatkarbin in i restaurangen, bland pizzaätande barnfamiljer. Som genom ett under blev ingen skadad, inte ens skytten. Han letade efter källaren och såg en dörr som han sköt flera skott igenom. Den visade sig dock gå till en garderob. Han dömdes till fyra års fängelse.

När nu en av deras egna sett att det inte fanns någon källare att hålla barn fångna i – vilket hade varit polisens ”ursäkt” för att inte undersöka saken – borde väl övertygelsen försvinna? Nej, detta ansågs bara bekräfta att skytten i hemlighet i själva verket varit en av ”dem”. En månad senare telefonhotade en annan anhängare en annan pizzeria i samma kvarter, och sa att han ville ”rädda barnen” och slutföra det som den andre mannen inte lyckades med.

Konstigt, tänker jag. Tills jag läste om Medbeds.

I juni 2020 sade Trump till nationen:

Inom ungefär ett år kommer alla sjukhus att vara ersatta med MedBeds som kan reparera DNA samtidigt som de botar alla krämpor.

Och på en svenskspråkig sida läser jag i ett inlägg från november 2021 att MedBeds kommer ”den andra eller tredje veckan i december 2021”.

I en lång text beskrivs MedBedtekniken, som är helt säker och har varit tillgänglig i 50 år, men hemlighållits av ”dem”. När den nu offentliggörs kommer sjukhus och läkemedelsindustri att fasas ut. Det går inte längre att tjäna pengar på sjukvård och mediciner, för MedBeds blir gratis för alla. Kostnaden betalas av militären och de ”Vita hattarna” (som kommer att rädda världen från de onda ”svarta hattarna”, även kallade kabbalen). I början kommer MedBeds endast att användas av professionell medicinsk personal, utbildad av militären, som även under ganska lång tid kommer att kontrollera verksamheten.

MedBeds fixar allt: ersätter bortopererade lemmar och organ, botar – bland mycket annat – hjärtproblem, synfel, allergier, tänder, ärr, schizofreni, autism och övervikt. Även vaccinskador kan botas, men de ovaccinerade kommer att ges företräde framför vaccinerade, eftersom de ju ”frivilligt har injicerat sig med gift”. Alla kommer inte heller att godkännas för åldersregression, utan det måste vara ”för rätt ändamål”. Men man kommer ändå att kunna leva och vara frisk i mer än 100 – 200 år.

Sammanfattningsvis återställs kroppen till optimal hälsa. Helt enkelt.

I november 2021 presenterades ”MedBed through quantum technology” på Youtube:

Men det verkar vara en möjligen mindre avancerad ”hemmavariant”, som beskrivs på en schweizisk hemsida med den åtråvärda adressen ”MedBed”. Inte är den gratis heller: I deras shop kan man för 2.400 Euro skaffa sin alldeles egna MedBed. Det är mycket enkelt:

Man tar en bild av sin egen säng och laddar upp den på MedBeds hemsida. Sen är det bara att lägga sig på sängen och säga till MedBed att starta scanning och behandling. Man måste uttala orden högt, men MedBed förstår vilket språk (eller dialekt) man än talar, eftersom man är uppkopplad ”med både sitt medvetna och undermedvetna”.

Därefter fastställer MedBed med en skanning ”ända ner till cellkärnenivå” exakt vilka frekvenser och vilken mängd kvantenergi varje person behöver för bästa möjliga självläkning. Detta teleporteras sedan in i kroppen. Klart!

Man kan känna sig fullständigt trygg med MedBed. ”Militären” verkar här uppfattas som en trygghetsfaktor i sig, även när det gäller medicinsk kompetens, men dessutom finns inga biverkningar alls av behandlingen, eftersom ”MedBed kontinuerligt analyserar kroppens reaktioner och kommunicerar med det undermedvetna.” Sen kommer man att vara frisk resten av sitt (långa) liv, eftersom alla användare automatiskt och gratis får alla kommande uppdateringar och all vidareutveckling av tekniken. Och inte ens en miljökatastrof eller ett globalt strömavbrott kan skada tekniken, som lagras i ”MedBeds kvantnätverk med högsta skyddsgrad.”

Om man skulle misslyckas med att aktivera sin MedBed beror det på att man gjort något fel, exempelvis laddat upp sängbilden felaktigt, inte koncentrerat sig tillräckligt – eller kanske undermedvetet hyst vissa tvivel på tekniken. MedBed kan även blockeras om användaren oroar sig för sina utlagda pengar.

Men ibland kan man ha gjort allt rätt och ändå inte märka något resultat. Då kan det bero på att ens själ behöver ”upplevelsen av att bli omhändertagen”, och därför skapat förutsättningar att bli det – genom sjukdom, olycka eller trauma. Människors logiska och moraliska tänkande kan inte förstå detta, men ”MedBed känner själens vilja genom sin direktkoppling till det undermedvetna”, och kan aldrig bli aktiv om det skulle störa själens möjlighet att fullfölja sin resa genom många inkarnationer.

Kanske var det anledningen till att två män avslutningsvis berättar att de inte kände någon effekt alls av sin Medbed, trots att de var djupt övertygade och hade köpt diverse andra hjälpmedel tidigare. De försökte gång på gång och den ene lät sin lika övertygade och förväntansfulla hustru prova. Allt utan resultat.

Själv skulle jag spontant ha trott att den åtminstone sen mitten av 1900-talet väldokumenterade placebo-effekten borde ha gjort att man kände sig åtminstone lite piggare än vanligt efter en natt med Medbed. Som Föreningen Vetenskap och Folkbildning skriver:

Det som avgör hur kraftfullt behandlingsresultatet av en placebobehandling blir är främst patientens förväntan, (som dessutom är större om man tror att behandlingen är dyr). Det som skiljer alternativmedicin från evidensbaserad medicin är att vetenskapligt utprövade läkemedel måste visa sig vara verksamma i sig, alltså: den grupp som får den verksamma substansen måste visa sig tillfriskna oftare/mer än personerna i placebogruppen.

Men de båda männen i videon förtydligar att de inte har några klagomål, utan funderar över vad de kan ha gjort fel och förblir lika övertygade om att detta funkar för andra och gläds för deras skull. Slutligen önskar de företaget all lycka i sin viktiga fortsatta forskning och utveckling.

Allra längst ner på sidan finns en s k disclaimer som slutar:

MedBed är inte avsett att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom. Det utvecklades inte för dessa ändamål.

7 reaktioner på ”Om människans oemotståndliga(?) längtan att TRO, även mot bättre vetande

  1. Kanske kunde, förutom Trumpen även åtminstone tavaritj Putte, hans lakej i Vitryssland samt kompisarna i Turkiet o Nord Korea få en MedBed i julklapp o teleportas till yttre rymden, one way! Med detsamma skulle alla vi andra få den bästa julklappen någonsin… 🤶🏻 🎅🏻

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.