The sky is the limit!

Linkedin, där jag fortfarande är passiv medlem trots pensioneringen, har nu börjat överösa mig med listor över ”de bästa jobben för dig”. ”Kandidater som du” erbjuds just nu jobb som: 

Strategic Transformation Sales Lead,  IT Manager, Accelerator Engineer – Superconducting RF, Software Engineer.

Och så några på simpel svenska: geokonstruktör,, skadereglerare, laboratorieingenjör, programekonom på SVT, sjuksköterska, tandsköterska.

Och det är bara första sidan. Av just dagens erbjudanden. Vem vågar bläddra vidare, liksom?

Kort sagt: Det finns inga gränser för vart jag kan nå ❗

Jag vet inte riktigt vilka jag först ska kontakta. Sjuksköterska och tandsköterska begriper jag åtminstone vad det är – till skillnad från de flesta andra jobben. Fast jag har förstås aldrig jobbat med något liknande, eftersom jag är övertygad om att jag skulle passa extremt dåligt för det. Dessutom är båda de jobben i Malmö. Hmmm… knepigt det här.

Linkedin lovar att om jag skaffar deras premiumtjänst kan jag kontakta rekryterare och personalansvarig direkt. 🙂 Och det är alldeles gratis – åtminstone att prova. Det enda som avhåller mig är medkänsla med de stackars rekryterarna/personansvariga som måste begravas under alla lika intressanta kandidater . Hade de inte tillräckligt jobbigt tidigare?

Och vad har jag egentligen gemensamt med övriga ”kandidater som jag” – är vi alla pensionärer?

Om jag riktigt känner efter så är jag nog också liiite kränkt över att jag inte erbjöds alla dessa fantastiska möjligheter INNAN jag gick i pension. 😠

2 reaktioner på ”The sky is the limit!

    1. När jag en gång gick med lät det bl a som ett möjligt sätt att få passande jobberbjudanden. Det tror jag inte längre… 😦
      (Fast jag fick några nyttiga kontakter o tips, f a vara rättvis.)

      Gillad av 1 person

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.